برگزاری سومین نشست تخصصی از سلسله نشست‌های تجربه حضور زنان در فضاهای زنانه شهر تهران با حضور بهره‌برداران

۲۸ آبان ۱۴۰۳ | ۰۸:۳۳ کد : ۷۷۹۲۲ دسته بنر اصلی تجربه های مرکز
در ادامه برگزاری سلسله نشست‌های تخصصی با عنوان "بررسی تجربه حضور زنان در فضاهای زنانه" یکشنبه ۲۷ آبان‌ماه، سومین نشست با حضور بهره‌برداران مشغول به فعالیت در این مکان‌ها(بوستان‌های بانوان، مجموعه‌های شهربانو و مجموعه‌های شهردخت)، در محل پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی جهاد دانشگاهی توسط مرکز علمی و تخصصی ارزیابی تاثیرات اجتماعی در راستای تفاهم‌نامه‌ای با اداره کل زنان و خانواده شهرداری تهران برگزار گردید.
برگزاری سومین نشست تخصصی از سلسله نشست‌های تجربه حضور زنان در فضاهای زنانه شهر تهران با حضور بهره‌برداران

به گزارش روابط عمومی، با توجه به افزایش حضور زنان در عرصه‌های مختلف شهری، ایجاد فضاهای زنانه مناسب و ایمن بیش از پیش ضرورت دارد. چراکه ایجاد بوستان‌ها و فضاهای سبز با امکانات ورزشی و تفریحی مناسب می‌تواند به زنان فرصت‌های بیشتری برای فعالیت جسمی و اجتماعی بدهد، همچنین با افزایش تعاملات اجتماعی و تقویت روابط اجتماعی در این فضاها، سطح رضایتمندی از زندگی آنها را نیز افزایش دهد. به همین دلیل در بحث طراحی و مدیریت این فضاها باید به این امر توجه نمود که این فضاها نه تنها پاسخگوی نیازهای روزمره زنان باشند، بلکه امنیت، راحتی و دسترسی آسان را نیز برای زنان فراهم نماید. اما در حال حاضر برخی از این فضاها با مسائل و مشکلاتی نظیرکمبود فضاهای اختصاصی و کمبود امکانات رفاهی و زیرساختی و... روبرو هستند که فعالیت در آنها را با چالش‌هایی مواجه ساخته است. پرداختن به این چالش‌ها و مشکلات با هدف دستیابی به راه‌کارهای پیشنهادی نیازمند بررسی دقیق و موشکافانه‌ است. به همین منظور مرکز علمی و تخصصی ارزیابی تاثیرات اجتماعی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی جهاد دانشگاهی در راستای تفاهم‌نامه‌ مذکور، اقدام به برگزاری این سلسله نشست‌ها نموده تا از این طریق بتواند در برنامه‌ریزی معطوف به حل مسائل و مشکلات، افزایش اثربخشی و بهبود کیفیت خدمات در فضاهای زنانه شهری به شهرداری تهران یاری رساند.

   در این جلسه نیز پس از معارفه و خوشامدگویی، خانم دکتر زهره شهبازی، عضو هیات علمی پژوهشگاه و مدیر جلسه توضیحاتی پیرامون اهداف نشست و موضوعاتی و مسائلی که در جلسات پیشین توسط سایر بهره‌برداران مطرح شد، ارائه نمودند. ایشان اظهار کردند هدف اصلی از برگزاری این نشست کمک به طرح مشکلات این مجموعه‌ها به جهت رفع و کاهش این مسائل با مشارکت گروه‌های ذینفع اصلی آنها می‌باشد. برای نظم‌دهی و اثربخشی بیشتر گفتگو موضوعات مهمی نظیر ارتقاء کیفیت خدمات و رضایتمندی مراجعه‌کنندگان، توسعه و بهبود زیرساخت‌ها و امکانات و تحلیل چالش‌ها و محدودیت‌های فرهنگی و ساختاری به عنوان محور اصلی گفتگوها مطرح شد تا شرکت‌کنندگان بتوانند مشارکت فعال و موثر در بحث‌ها و بررسی این مسائل داشته باشند. شرکت‌کنندگان در این نشست با ارائه نظرات و تجربیات خود، به بحث و تبادل نظر پرداختند و پیشنهاداتی برای بهبود وضعیت مراکز مختص بانوان ارائه کردند. این نشست با هدف فراهم‌سازی محیط ایمن و امن و خلق تجربه بهتر برای بانوان سطح شهر تهران انجام شده است.


نظر شما :